Poštovana Jelena, postavljam odluku Registratora i Tabelu koja sadrži rezulate glasanja.
Ipak, nije samo za mene, vec za sve stanare :-).
Transparentnost nije luksuz nego obaveza, i to ne samo sada, već i ubuduće za svaku odluku koja utiče na zgradu.
Hvala!
@Nebojsaandrejic
Rezultati glasanja nikada nisu objavljeni i moj stav je da za to postoji opravdana sumnja u brojne neregularnosti. Mislim da je krajnje vreme da objavite glasove koji moraju biti javno dostupni svim stanarima!
Dok ne objavite zvanična dokumenta o imenovanju i validne rezultate drugog kruga glasanja, ne smatram se obaveznom da plaćam usluge upravnika iz navedenih razloga.
@Nebojsaandrejic
Isto važi i za usluge CF. Zelene površine nisu održavane, žbunje u žardinjerama se osušilo i propalo – stanje svakodnevno dokumentujem i sve ću to priložiti ukoliko CF bude potraživao naknadu za neobavljen posao. Sve navedeno Upravnik treba da iskoristi s ciljem naplate neobavljenih usluga po ugovoru.
Takođe, cena održavanja od strane CF raste već od narednog meseca. Ko će ubuduće održavati zgradu? Ko će čistiti staze u slučaju snega? Jasno mi je da ćemo dobijati još veće račune za posao koji nije ni izvršen.
Ocekujem sazivanje Skupstine Stanara u najkracem roku kako bismo raspravili tekuce probleme i kako biste nam predocili svoj plan za predstojeci period!
hvala
Izbori su regularni 1 kroz 1 - trebali bi da cestitate gospodinu Andrejicu na pobedi
Njega su izabrali, vas nisu - nije u redu da se tako ponasate
Dragi komšija,
Izbori za upravnika nisu borba za presto — kruna uz zgradu ne ide 🙂
Svi možemo doprineti funkcionisanju zgrade, svako na svoj način.Svako moze uraditi nesto lepo i/ili korisno.
Ukazivaću na eventualne propuste dok sam vlasnik stana ovde, ne zato da bih „preuzimala vlast“, već zato što mi je stalo da sve funkcioniše kako treba.
Ako već želimo nešto konkretno da poboljšamo, možda možemo početi od komunikacije — ovaj forum baš i nije najpreglednije mesto za dogovor. Zgrada je velika, problema ima, ali uz bolju komunikaciju sve ide lakše.
Eto vam ideje ako mozete nesto da uradite po tom pitanju: efikasan zajednicki prostor za ideje, komunikaciju i akcije ce svima biti od koristi - i upravniku i stanarima 🙂
Поштована комшинице,
управо из тог разлога би и требало водити рачуна о комуникацији и начину како се комуницирају неке ствари. Помогло би свакако избегавање пасивне агресије и речника који обухвата "захтевам" појмове и слично. Ни власништво над станом не значи "круна на глави" како рекосте у контексту управника. И ми остали имамо станове и претпостављам желимо све најбоље како себи тако и нашој малој заједници јер смо део ње.
Postovanje Nebojsa,
Hteo sam da pitam posto nazalost nisam uspeo da dodjem na poslednji sastanak stanara, da li ce biti neki izvestaj sa sastanka?